Ledigt jobb för sjuksköterska i Halland

Söker du efter en stimulerande och lärorik arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas? Då är detta uppdraget något för dig.

Denna mottagning är en akutvårdsavdelning som specialiserar sig på att vårda patienter med infektioner som kräver sjukhusvård. På avdelningen finns 20 vårdplatser fördelade över två våningsplan, vilket ger oss möjlighet att ta hand om ett brett spektrum av patienter med olika behov.

Här kommer du inte bara att få chansen att bidra till patienternas hälsa och välmående, utan också att utveckla din egen kompetens inom infektionssjukvård.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjuksköterskejobb i Halland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Thvstaom Inuaqtb Huosnfcu Xqlhyntft fg Dbnhddronhwismrxsb
Tidsperiod
48-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hyecbxtokhåtof egehe JPIOSPXL
Region/kommun
Halland/Exeslckn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka