Sjuksköterska sökes till jobb i Halland

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Mottagningen tar emot patienter som är i behov av diagnostik/vård och behandling inom allmänkirurgi, mag- och tarmproblem (övre och nedre gastrointestinal kirurgi), bröstkirurgi och urologi. Här finns även endoskopimottagning och stomimottagning.

Enheten erbjuder både akut och planerad verksamhet och vanligtvis kommer man hit på remiss från sin vårdenhet. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom slutenvåden, inriktning kirurgisk verksamhet.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskearbete i Halland?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fusfjhq icssenm Hshiiff Alfedoajjdjerjj
Tidsperiod
50-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kcåajårlu. cc ghggf Xwljlfx
Region/kommun
Halland/Kllgyux
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka