Bemanningsarbete för sjuksköterska i Halland

Detta uppdrag som sjuksköterska på en medicinavdelning är en spännande möjlighet för dig som söker nya utmaningar inom vården. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare, och här får du chansen att bli en del av ett erfaret och professionellt team som arbetar för att erbjuda bästa möjliga vård till patienterna!

På denna avdelningen tar man emot patienter med en rad olika sjukdomar och tillstånd, och personalen på avdelningen arbetar med att bedöma och behandla patienternas hälsotillstånd. Det kan handla om allt från patienter med hjärt- och kärlsjukdomar till patienter med lungsjukdomar eller njursjukdomar

Verksamheten söker nu dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Halland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ankgikpp ipxnmgh Mytccjm plgcfwbaiorxmdd Jgc aF
Tidsperiod
9 (2024)-37 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qtådmæfqhæbvc db daf ch Omtroon
Region/kommun
Halland/Eyngcjv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka