Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Vårdenhet söker sjuksköterska för att stärka upp teamet på plats. På denna allmänpsykiatriska avdelning bedrivs heldygnsvård med inriktning mot två patientgrupper; personer över 18 år med psykossjukdom, och patienter över 65 år med allmänpsykiatriska sjukdomar eller symptom. Patienterna tas emot genom sjukhusets psykiatriska intensivvårdsavdelning och från olika öppenvårdsmottagningar runtom i regionen. I rollen som sjuksköterska ingår läkemedelshantering, provtagning, rond med läkare samt samtal och stöd till såväl patienter som anhöriga.

Erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Halland en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Raxnjjpv wqhsufw Ajwbbnns, fwqdqfumw Nku gi
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qfdpldic nrnxxej, Fvfwgiip ageeh Brnhbbxw
Region/kommun
Halland/Wvpwpetd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka