Ledigt jobb för sjuksköterska i Halland

Sök uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats och bli en del av ett härligt gäng där god vård står i fokus. Verksamheten söker fler kompetenta medarbetare som vill arbeta för att ge bästa möjliga vård till patienterna.

Denna avdelning med inriktning rehabiliteringsmedicin söker en sjuksköterska. Avdelningen tar emot vuxna patienter med diagnoser som stroke, hjärnskador och ryggmärgsskador. I rollen som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden, hanterar läkemedel, tar prover, rondar med läkare och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet kring arbete på rehabiliteringsavdelning.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjukskötersketjänst i Halland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Itgvbmlm Bicjxtt Dshdjmgx Bwn ee
Tidsperiod
3 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ssgpsojv tpnijgd Fyufyfdm n Qenoraqo
Region/kommun
Halland/Mxywmmqo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka