Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Letar du efter ett spännande uppdrag, då kan det här vara något för dig!

Vårdenheten är främst specialiserad på övre gastro/nedre tarmkirurgi fördelat på 24 vårdplatser. Palliativ vård och vård i livets slutskede är också en del av verksamheten.

Verksamhetens mål är att patienterna ska vara delaktig i vård och behandling, det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll, har ett vänligt bemötande för att bedriva en säker och god vård utefter de behov som finns.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har tidigare erfarenhet från kirurgavdelning på sjukhus.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Halland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nsuuhujo hggunak Sqkklwbe Pku fe
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wxgqnafiovåuvw faied Qyowguav
Region/kommun
Halland/Reucvtbd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka