Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

De vanligaste diagnoserna på denna avdelning är bröstsmärta, hjärtsvikt, lunginflammation, infektioner, yrsel, svimningar, astma, lungemboli, cerebrala symtom, diabetes mm. Lättare postoperativ vård sker också.

På denna avdelning finns det även telemetriplatser för hjärtpatienter.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av telemetri.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Halland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rhwjutea kikygrr Cmtexma kqchquhnbfcgdal, himdjhsjh iE/GVN
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Keådqåegbæfhl fb bdb fd Wvelobt
Region/kommun
Halland/Ccghrqa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka