Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Avdelningen är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här vårdas främst medicinska patienter i behov av observation, och vårdtiderna är ofta korta. Även patienter med mag- och tarmsjukdom eller diabetes och hormonella sjukdomar förekommer. Som sjuksköterska får du en spännande roll med omväxlande arbetsuppgifter.

Du arbetar självständigt och i team med övriga professioner, alltid med patienten i centrum.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Halland

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Febxlfuw cbyjtse Enbmvsae, Rgingæmlibconfgklk SADL
Tidsperiod
8-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jxgvfpiemeæaue iegdc Fjocnjul
Region/kommun
Halland/Vwncrmhr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka