Bemanningsarbete för sjuksköterska i Halland

Letar du efter en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig!

Som sjuksköterska förväntas du vara skicklig och ansvarsfull, kunna arbeta effektivt inom teamet och ha förmågan att hantera olika situationer som kan uppstå inom vårdmiljön. Att vara engagerad i patienternas välbefinnande och säkerställa hög kvalitet i vården är avgörande för denna position.Du kommer att få möjligheten att bidra till förbättringar inom vården och stödja patienter i deras hälsorelaterade utmaningar.

Uppdraget innefattar de sedvanliga arbetsuppgifterna såsom omvårdnad, läkemedelshantering, provtagning och dokumentation med mera.

Vi letar efter en erfaren individ med tidigare erfarenhet.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Halland

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lurdxngk qvlntds Hpbuxufv, Nkx cc
Tidsperiod
16-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ajwpjiai Cdyufta Schwifxk chfdi Dkbhwpyd
Region/kommun
Halland/Krayuksr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka