Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet söker nu fler medarbetare. Nu har du chansen att arbeta på en spännande arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll!

Avdelningen är en kombinerad neurologi- och strokeverksamhet där patienterna är diagnostiserade med bl.a. Parkinsons sjukdom, epilepsi och MS. Majoriteten av patienterna är dock de som drabbats av sjukdom i hjärnans kärlförsörjning, såsom stroke och TIA.

Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akut medicinsk avdelning. Sökande kan förvänta sig en spännande patientgrupp och ett omväxlande arbete.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag i Halland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xegsycae Egkiwkj bqgeitp Byghffww Jtd dd
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bffrxsmh iaiegja Xwwoxfcj cgfch Waayqtvp
Region/kommun
Halland/Yvgmoebf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka