Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ta dig an en ny utmaning? Just nu söker denna enhet fler medarbetare. Här blir du en del av ett kompetent team som gemensamt strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.

Uppdraget avser arbete på någon av de fyra vårdavdelningarna som ingår i kliniken. Här kommer du att möta patienter inom bland annat hematologi, kardiologi, stroke och neurologi, lungmedicin samt allmänmedicin. Patientomsättningen är stor vilket gör jobbet både varierande och utmanande.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga som sjuksköterska på medicinavdelning såsom läkemedelshantering, omvårdnad, dokumentation, provtagning och teamarbete.

Tidigare erfarenhet av arbete inom internmedicin är meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskejobb i Halland

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gokcvfkr jlsehcy Ghwfpql Vfeoqtwkonsgxoe aacmckyay cf
Tidsperiod
8-11
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iqæsgæavy. fd igdch Hpjwotm
Region/kommun
Halland/Rhbeyrc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka