Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna avdelning tar emot patienter med akuta samt icke akuta sjukdomar i övre och nedre urinvägar. Nu behöver teamet utökas med ännu en sjuksköterska som kan jobba både självständigt och i grupp.

Vårdteamet jobbar med personcentrerad vård vilket innebär att patienten är delaktig i vården och arbetet sker med patienten i fokus. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på urologisk slutenvårdsavdelning.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskearbete i Halland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wtqppmrh wpyunis Qayvwgu Iiiykdqkhyuvdri bY
Tidsperiod
23-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bjæqpåahiæonc dc fghef Bfsdels
Region/kommun
Halland/Jrujrnm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka