Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Söker du efter en stimulerande och lärorik arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas? Då är detta uppdraget något för dig.

Denna mottagning är en akutvårdsavdelning som specialiserar sig på att vårda patienter med infektioner som kräver sjukhusvård. På avdelningen finns 20 vårdplatser fördelade över två våningsplan, vilket ger oss möjlighet att ta hand om ett brett spektrum av patienter med olika behov.

Här kommer du inte bara att få chansen att bidra till patienternas hälsa och välmående, utan också att utveckla din egen kompetens inom infektionssjukvård.

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjuksköterskejobb i Halland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Torlhnhe Ycntrgo Alcxfino Qytlkxldi ie Cobvrmymthdcykunfb
Tidsperiod
18-23
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Srvtokiljoåjtj bdcdc INXVRHFP
Region/kommun
Halland/Kccjuvnj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka