Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Letar du ett uppdrag där du får möjlighet att utvecklas i rollen som sjuksköterska? Då bör du söka dig till kirurgiska vårdavdelningen på detta sjukhus.

Här ingår du i ett vårdteam med många olika specialistkompetenser och möter patienterna med varierande kirurgiska åkommor. Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering, rondarbete och dokumentation.

Utbildning eller erfarenhet av tidigare arbete på kirurgisk avdelning är meriterande. Sökande med intresse för kontinuerligt arbete prioriteras.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Halland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lgyukmfu adsdehb Xfnifhi Jim bQ Vgclsfk
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Asåghæpckædcm ge eagfc Nlyomel
Region/kommun
Halland/Ycafufb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka