Bemanningsarbete för sjuksköterska i Halland

Sök uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats och bli en del av ett härligt gäng där god vård står i fokus. Verksamheten söker fler kompetenta medarbetare som vill arbeta för att ge bästa möjliga vård till patienterna.

Denna avdelning med inriktning rehabiliteringsmedicin söker en sjuksköterska. Avdelningen tar emot vuxna patienter med diagnoser som stroke, hjärnskador och ryggmärgsskador. I rollen som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden, hanterar läkemedel, tar prover, rondar med läkare och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet kring arbete på rehabiliteringsavdelning.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Halland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gugxcipw Uecsppu Mlwrgwyw Yce bi
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gdaqoktk xmspqsv Oedyynro eddhg Pukrtkmo
Region/kommun
Halland/Wnhehxay
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka