Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Letar du efter en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig!

Som sjuksköterska förväntas du vara skicklig och ansvarsfull, kunna arbeta effektivt inom teamet och ha förmågan att hantera olika situationer som kan uppstå inom vårdmiljön. Att vara engagerad i patienternas välbefinnande och säkerställa hög kvalitet i vården är avgörande för denna position.Du kommer att få möjligheten att bidra till förbättringar inom vården och stödja patienter i deras hälsorelaterade utmaningar.

Uppdraget innefattar de sedvanliga arbetsuppgifterna såsom omvårdnad, läkemedelshantering, provtagning och dokumentation med mera.

Vi letar efter en erfaren individ med tidigare erfarenhet.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Halland

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dwbjnffi gpgfrqn Vqhckxcc, Qyq bf
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dqfkbehj Qigmfni Kbytshns dfhcf Qduassau
Region/kommun
Halland/Qplyurws
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka