Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Letar du efter en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig!

Som sjuksköterska förväntas du vara skicklig och ansvarsfull, kunna arbeta effektivt inom teamet och ha förmågan att hantera olika situationer som kan uppstå inom vårdmiljön. Att vara engagerad i patienternas välbefinnande och säkerställa hög kvalitet i vården är avgörande för denna position.Du kommer att få möjligheten att bidra till förbättringar inom vården och stödja patienter i deras hälsorelaterade utmaningar.

Uppdraget innefattar de sedvanliga arbetsuppgifterna såsom omvårdnad, läkemedelshantering, provtagning och dokumentation med mera.

Vi letar efter en erfaren individ med tidigare erfarenhet.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Halland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jjvogtnl navxqsx, Wwkdigte, Khnjqdt Bej (ee)
Tidsperiod
35-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Evdqbigr Rirhsav Hdllxfxv heeea Hfkvdjls
Region/kommun
Halland/Pipxmjfp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka