Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Halland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna avdelning tar emot patienter med akuta samt icke akuta sjukdomar i övre och nedre urinvägar. Nu behöver teamet utökas med ännu en sjuksköterska som kan jobba både självständigt och i grupp.

Vårdteamet jobbar med personcentrerad vård vilket innebär att patienten är delaktig i vården och arbetet sker med patienten i fokus. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på urologisk slutenvårdsavdelning.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Halland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jevbrcrd xgtkrsm Vipuybv, Djyhgqk Pmq (fG)
Tidsperiod
38-48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mwæfnåkovåukx dc iifag Hhakdpj
Region/kommun
Halland/Ifiivub
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka