Sjuksköterska sökes till uppdrag i Halland

Vill du ha ett omväxlande jobb med mycket eget ansvar? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna akutmottagning.

Här möter du patienter i olika åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Alla pass ser olika ut och arbetstempot varierar vilket kräver flexibilitet samt förmåga att anpassa sig efter situationen.

I uppdraget ingår varierande arbetsuppgifter som bland annat blodprovtagning, EKG och smärtlindring. Som sjuksköterska ansvarar du även för att bedöma patienternas vårdbehov och prioriteringsgrad.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Halland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xtfcxpkq pmdrser Kohavjdt, Njqmwrftk Vvnugæobyfpdkflthc
Tidsperiod
29-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nstgnodj ttgtspv Rphkevvg wvgæau eg hgbhi Bieupoyu
Region/kommun
Halland/Qskruiiy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka