Sjuksköterska sökes till uppdrag i Halland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Ortopedkliniken på detta sjukhus söker fler sjuksköterskor. Här vårdas patienter i alla åldrar med fallskador som exempelvis höftfraktur eller fotledsfraktur. En av salarna är avsedd för barn 0-16 år med både lättare ortopediska och kirurgiska diagnoser.

Som sjuksköterska arbetar du tvärprofessionellt och personcentrerat. Du förbereder patienten inför operation, ger smärtlindring, ronder med läkare, utför omvårdnadsarbete och sedvanlig postoperativ vård.

Har du tidigare erfarenhet av ortopedisk vård är detta meritererande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Halland

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jnimjjf njjxfes, Oxunaqhn Mhj (Ha)
Tidsperiod
35, 37-40, 42, 44, 46, 48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nuæxvåejq. ad bidfc Funqwyd
Region/kommun
Halland/Kvfyclc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka