Bemanningstjänst för sjuksköterska i Halland

Söker du efter en stimulerande och lärorik arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas? Då är detta uppdraget något för dig.

Denna mottagning är en akutvårdsavdelning som specialiserar sig på att vårda patienter med infektioner som kräver sjukhusvård. På avdelningen finns 20 vårdplatser fördelade över två våningsplan, vilket ger oss möjlighet att ta hand om ett brett spektrum av patienter med olika behov.

Här kommer du inte bara att få chansen att bidra till patienternas hälsa och välmående, utan också att utveckla din egen kompetens inom infektionssjukvård.

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjukskötersketjänst i Halland

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Msqjgokj hlnmltm, Aapsyqcvexhqridwhy (hb)
Tidsperiod
37-47
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yonmhthubiæyab fdfha Xfrqjdlj
Region/kommun
Halland/Wfwfkmmm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka