Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Halland

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna medicinska klinik med inriktning kardiologi. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mer.

På denna verksamhet vårdas patienter med kardiologiska sjukdomar. Det finns 12 vårdplatser för hjärtpatienter med telemetriövervakning. Det görs även polikliniska elkonverteringar.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskearbete i Halland

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bsqsqark fhqipkp Xprxciet, Kfy ge
Tidsperiod
8-11, 23-32
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xiefcyqg Rxqlmcs Nnqbrdhd iahfc Dxdhkrat
Region/kommun
Halland/Jbvekpfd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka