Sjuksköterska sökes till uppdrag i Halland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Ortopedkliniken på detta sjukhus söker fler sjuksköterskor. Här vårdas patienter i alla åldrar med fallskador som exempelvis höftfraktur eller fotledsfraktur. En av salarna är avsedd för barn 0-16 år med både lättare ortopediska och kirurgiska diagnoser.

Som sjuksköterska arbetar du tvärprofessionellt och personcentrerat. Du förbereder patienten inför operation, ger smärtlindring, ronder med läkare, utför omvårdnadsarbete och sedvanlig postoperativ vård.

Har du tidigare erfarenhet av ortopedisk vård är detta meritererande.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Halland

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bkxkkuvb kepuekr Aoofuwy Popufnpkygrrefo jar eT
Tidsperiod
25-33, 35-9 (2025)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jiårræogc. cf habgf KJEECQA
Region/kommun
Halland/Memxmgy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka