Vi söker ortopedi till uppdrag i Halland

Vill du arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din egen yrkesroll?

Här finns 22 akuta vårdplatser och 12 elektiva vårdplatser. Här möter du patienter med varierande ortopediska skador och sjukdomar. Avdelningen bedriver även viss eftervård för patienter som opereras dagkirurgiskt. Som sjuksköterska ansvarar du för pre- postoperativ vård, ger smärtlindring, omvårdnad och arbetar i nära team med övriga yrkesgrupper.

Oavsett om du är i början av din karriär eller har flera års erfarenhet av sjuksköterskeyrket är du välkommen att söka uppdraget. Arbetet avser nattetid.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som ortopedi hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Halland

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamleader
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xjaesyaa jaqdjig Gglejaci, Spscdcenu Skv hi
Tidsperiod
21-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bætwwyoq H, Rsnåcl ih, Ieeuqolinvåfmx Extxymps
Region/kommun
Halland/Yfbkieiu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka