Sjuksköterska sökes till jobb i Halland

Vill du arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din egen yrkesroll?

Här finns 22 akuta vårdplatser och 12 elektiva vårdplatser. Här möter du patienter med varierande ortopediska skador och sjukdomar. Avdelningen bedriver även viss eftervård för patienter som opereras dagkirurgiskt. Som sjuksköterska ansvarar du för pre- postoperativ vård, ger smärtlindring, omvårdnad och arbetar i nära team med övriga yrkesgrupper.

Oavsett om du är i början av din karriär eller har flera års erfarenhet av sjuksköterskeyrket är du välkommen att söka uppdraget. Arbetet avser nattetid.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Halland

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fxvfvnpu wqbhpft Vpqtrrkr, Krblcyoya Wrf ed
Tidsperiod
48-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cæliegad V, Yvbævu he, Vtgujxqxeiåsdi Usancxan
Region/kommun
Halland/Qkehwylu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka