Bemanningstjänst för psykiatrisjuksköterska i Halland

Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig! Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna psykiatriska intensivvårdsavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

På denna avdelning kommer oftast patienter i sjukdomens mest akuta skede. Efter bedömning och observation överförs man eventuellt till annan vårdavdelning.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta sjuksköterskejobb i Halland

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pfwtgyqt ftsnsnu Ecabivrs OXMW
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vfhavd. g CELHPOQI
Region/kommun
Halland/Podiffwh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka