Sjuksköterska sökes till arbete i Halland

Psykiatriska kliniken på detta sjukhus erbjuder utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling för patienter i behov av psykiatrisk specialistvård. De söker nu dig, sjuksköterska med ett genuint intresse av psykiatrisk omvårdnad. Här möter du patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Du arbetar självständigt och i team med läkare, skötare och övrig vårdpersonal. Arbetsuppgifter är sedvanliga för sjuksköterska på psykiatrisk klinik.

De söker en psykiatrisjuksköterska med tidigare erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjukskötersketjänst i Halland?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ncskddxx Sdhrllj Onqhpbe dfpfnxkbq
Tidsperiod
1 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ofæxpæppkæfqa hg ebbcb Odbpmio
Region/kommun
Halland/Qxfryow
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka