Sjuksköterska sökes till jobb i Hallsberg

Sjuksköterska sökes för givande arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdraget omfattar främst tjänstgöring på olika vård- och omsorgsboenden, men även arbete i hemsjukvården förekommer. Du arbetar självständigt såväl som i team med övriga yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter omfattar bland annat bedömning av vårdbehov, såromläggningar, provtagning och viss läkemedelshantering. För dig som vill ha ett utmanande och stimulerande arbete med kompetenta kollegor väntar en spännande roll.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Hallsberg en spännande plats för sjuksköterskearbete

På rullstensåsen Örebroåsen ligger stationssamhällena Hallsberg, Pålsboda, Sköllesta med flera som tillsammans bildar Hallsbergs kommun. Under första världskriget uppfördes ett spannmålslagerhus i kommunen som skulle fungera som beredskapslager för livsmedel. i Hallsbergs kommun finns många vandringsleder i natursköna omgivningar och vackra naturreservat av helt olika karaktärer. En cykeltur eller en kanotutflykt är ett utmärkt sätt att uppleva naturen. Från orterna har flera framgångsrika personer kommit, hockeyspelaren Johan Ryno, fotbollsspelaren Björn Nordqvist och en av grundarna av Svenska Kullagerfabriken, Sven Wingquist.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Hallsberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kekqebjpbf Sbdquq
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bymiqjiscnyh bb Ueivbujrj
Region/kommun
Örebro/Hallsberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka