Bemanningsjobb för sjuksköterska i Hallsberg

Sjuksköterska sökes för givande arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdraget omfattar främst tjänstgöring på olika vård- och omsorgsboenden, men även arbete i hemsjukvården förekommer. Du arbetar självständigt såväl som i team med övriga yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter omfattar bland annat bedömning av vårdbehov, såromläggningar, provtagning och viss läkemedelshantering. För dig som vill ha ett utmanande och stimulerande arbete med kompetenta kollegor väntar en spännande roll.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Hallsberg

På rullstensåsen Örebroåsen ligger stationssamhällena Hallsberg, Pålsboda, Sköllesta med flera som tillsammans bildar Hallsbergs kommun. Under första världskriget uppfördes ett spannmålslagerhus i kommunen som skulle fungera som beredskapslager för livsmedel. i Hallsbergs kommun finns många vandringsleder i natursköna omgivningar och vackra naturreservat av helt olika karaktärer. En cykeltur eller en kanotutflykt är ett utmärkt sätt att uppleva naturen. Från orterna har flera framgångsrika personer kommit, hockeyspelaren Johan Ryno, fotbollsspelaren Björn Nordqvist och en av grundarna av Svenska Kullagerfabriken, Sven Wingquist.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Hallsberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ygyapuxnkk Cvucwv
Tidsperiod
49-51
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nimwmqkggfpp id fdfcb Kvhsgidpe
Region/kommun
Örebro/Hallsberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka