Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Halmstad

Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig! Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna psykiatriska intensivvårdsavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

På denna avdelning kommer oftast patienter i sjukdomens mest akuta skede. Efter bedömning och observation överförs man eventuellt till annan vårdavdelning.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård.

Tycker du detta låter som ett intressant och utvecklande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskejobb i Halmstad

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Konsultchef/Teamsamordnare
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Putbbtnp brybhyp Mggrapvo UOQM
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Amxaol. w EKMCNIEM
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka