Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Halmstad

Denna medicinavdelning med inriktning hematologi och lungmedicin söker en sjuksköterska. Avdelningen har 26 vårdplatser och hit kommer patienter med bl.a. blodcancer och andra blodsjukdomar, KOL, lungcancer, KOL och pneumothorax. Arbetsuppgifter inkluderar cytostatikabehandling, blodtransfusioner, hantering av centrala infarter, provtagning och mer. Då det ingår mycket teknisk utrustning blir arbetet både intressant och varierande.

Erfarenhet av arbete inom lungmedicin och hematologi är meriterande.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskearbete i Halmstad

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamleader
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ldqmxjgw dphntbs Htdlnxda, Atq ed
Tidsperiod
26-34
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Syvgdxfs Yvwtvsu Wctlhtvy gfcch Wqgrulkr
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka