Vi söker operationssjuksköterska till uppdrag i Halmstad

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Operationsavdelningen huvudsakliga verksamhetsområden är anestesi- op-, akut- och traumasjukvård. Sedvanliga uppgifter för operationssjuksköterska på centraloperationsenhet. 80% elektiv verksamhet, resterande 20% akuta operationer. Behov av både kirurgisk kompetens. Tidigare erfarenhet av verksamheten prioriteras.

Erfarenhet av liknande arbete är meritererande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som operationssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskearbete i Halmstad

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nkbyiesf ertpvkl Nqgikgjsnawhpwoe
Tidsperiod
8 (2024)-40 (2024)
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dyivgbpyfjåykf bgc ed Aqcmmghn
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka