Ledigt jobb för röntgensjuksköterska i Halmstad

Denna röntgenmottagningen söker dig som vill arbeta tillsammans med glada och kompetenta kollegor. Här utförs traditionella röntgenundersökningar, CT, mammografi, MR, ultraljud och nuklearmedicinska undersökningar. Eftersom kliniken erbjuder en bred verksamhet får du möjlighet att lära dig nya saker, oavsett tidigare erfarenhet. Arbetsuppgifterna är sedvanliga som sjuksköterska på röntgenmottagning.

De söker en utbildad röntgensjuksköterska. Det är meriterande om du kan både MR och CT, men det är inget krav.

Att arbeta som röntgensjuksköterska via Agila

Som röntgensjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Halmstad en spännande plats för sjuksköterskejobb

Där ån Nissan möter havet ligger Halmstad kommun, en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar dess fyra mil långa kust. De största tätorterna är Halmstad, Oskarström och Fyllinge. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Med sina 13 golfbanor och fördelaktiga klimat är platsen som gjord för elitsatsande golfspelare. Kommunens lag inom fotboll och handboll har tillsammans tagit över 14 SM-guld. Flera kända profiler förknippas med kommunen, musikern Per Gessle, tennisspelaren Sofia Arvidsson, hockeyspelaren Gustav Nyqvist och självklart fotbollslegenden Fredrik Ljungberg.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halmstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wrpjkyyb kqqxpqt Logxmbfx Sæyhfsx
Tidsperiod
47-48
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Utrwtcivriæuov fecaf Ecsmfblv
Region/kommun
Halland/Halmstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka