Bemanningsjobb för ambulanssjuksköterska i Haparanda

Söker du efter en givande och utvecklande arbetsplats med varierande uppgifter? Då kan denna arbetsplats vara rätt plats för dig. Här får du möjlighet att utföra det mesta av arbetet självständigt och ta ett stort eget ansvar.

Ditt uppdrag som ambulanssjuksköterska innefattar vanliga arbetsuppgifter inom ambulanssjukvården. I rollen behandlar du svårt sjuka patienter som drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor. Det kräver en hög kompetens och förmåga att agera snabbt och effektivt i pressade situationer.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som ambulanssjuksköterska

Att arbeta som ambulanssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Haparanda en spännande plats för sjuksköterskejobb

Haparanda stad som fått sitt namn från finskans haapa "asp" och ranta "strand" ligger i Norrbottens län. Tätorterna Haparanda och Marielund med flera bildar idag en kommun med cirka 10.000 invånare. Beskåda packisen om vintern, fiska en vacker vårdag eller njut av midnattssolens magi. Ta en tur till skärgården eller besök leklandet. I Haparanda Tornio finns mycket att uppleva på båda sidor om gränsen. Här blandas det bästa från tre kulturer - finska, svenska och den tornedalska med resultatet av ett unikt samt spännande utbud av konst, hantverk och historia. I Haparanda Tornio finns tre restauranger som är med i White Guide, förteckningen över Sveriges bästa restauranger, besök dom allihopa.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Haparanda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ræwhslxoaraff Lnsunvqgw
Tidsperiod
23, 25-32
Efterfrågad kompetens
Ambulans (utbildad) eller Ambulans (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Exgqmcqlmmwebh fd hcg gh Nrympemkd
Region/kommun
Norrbotten/Haparanda
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka