Ledigt jobb för sjuksköterska i Heby

Sjuksköterskor sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget kan innebära tjänstgöring på olika enheter inom verksamheten.

Som sjuksköterska arbetar du självständigt, bedömer omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och mycket mer.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på både särskilt boende samt hemsjukvård. Här väntar en varierande tjänst där du som sjuksköterska får möjlighet att bredda din kompetens.

Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Heby

Heby kommun i Uppsala län består bland annat av tätorterna Heby, Östervåla, Morgongåva och Tärnsjö där Heby är centralorten. I den gamla brukskommunen cirka 4 mil utanför Uppsala bor drygt 13.000 människor och kommunen är bland annat känd för sin tillverkning av stolar. Gårdsjö Älgpark och Ängsholmens Gårdsmejeri är två av Heby kommuns mest populära besöksmål. Från kommunen kommer bland annat ishockeyspelaren Filip Forsberg. Det är lätt att ta sig både till och ifrån kommunen, antingen med bil eller tåg.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Heby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jswv krglvd
Tidsperiod
50-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Scqs ndnaes gbcfi Sxpt
Region/kommun
Uppsala/Heby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka