Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Nu söker vi en sjuksköterska till kommunalt uppdrag. Inom verksamheten är hälso- och sjukvården uppdelade i hemsjukvård och särskilt boende. Uppdraget gäller i alla delar.

Verksamheten omfattas av fyra särskilda boenden, LSS-gruppbostäder och hemsjukvård. Arbetet är varierande och stimulerande med givande möten med många olika typer av människor. Vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunal verksamhet.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskejobb i Hedemora

Under medeltiden passerade många kommunen vilket ledde till att det uppstod en handelsplats här och kommunen började växa. Det finns fortfarande stora malmfyndigheter och stålhanteringen är fortfarande viktig. Hedemora, Längshyttan och Vikmanshyttan med flera bildar idag kommunen med cirka 15.000 invånare. Upplev levande fäbodmiljöer och strosa i vackra små byar. Utforska det Världsarvet Falu Gruva och ta dig vidare runt i området som präglas av gruv- och industrimiljöer. Lappens gatukök serverar snabbmat i stora portioner. Dala Husby Hotell och Restaurang är vida berömt och har fått många fina utmärkelser och finns med i White Guide. Under skördefesten, i september, välkomnar över 40 mathantverkare besökarna med smakrika upplevelser.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Hedemora
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iayjmhxb fpovfc
Tidsperiod
50-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bypwlflntc ei dfd ag Tstbapmf
Region/kommun
Dalarna/Hedemora
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka