Agila söker dialyssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Denna dialysavdelning söker en sjuksköterska för att förstärka teamet. Här vårdas personer som har en njursjukdom och är i behov av bloddialys. De flesta patienter är återkommande vilket gör att du kan skapa en nära relation samt anpassa behandlingen efter varje individ. Arbetsuppgifterna består av att sköta dialyssjukvård, omvårdnad, utbilda patienter samt medicinsk vård.

De söker en dialyssjuksköterska eller en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som dialyssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jnpiviwjutuv dgxcuwvx Ktlmndlqhtpmcdw
Tidsperiod
3 (2023)-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Dialys
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bæggu Owqbuguhu a cegha Lfcqdsnydwg
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka