Agila söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Helsingborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Du som vill arbeta på intensivvårdsavdelning sökes för att stärka upp vårdteamet på plats. Patienterna på denna avdelning är svårt sjuka och kräver din fulla uppmärksamhet. Arbetsgruppen består av intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, narkosläkare och fysioterapeut.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter på en IVA. Du får ett självständigt, roligt och utvecklande arbete i varierande tempo.

Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som intensivvårdssjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Huuctecoqolj Jqrhuvmd GII
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåxlq Kayvsxwoy a Gmheclmkith
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka