Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha ett spännande och omväxlande arbete med kompetenta kollegor?

Detta sjukhus behöver stärka vårdteamet på hjärtavdelningen med ytterligare en sjuksköterska. Avdelningen riktar sig mot hjärtvård, intensivvård och eftervård. Patienterna här är både akuta och icke-akuta hjärtpatienter som behandlas för bl.a. arytmi och hjärtsvikt.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på hjärtavdelning.

Det är önskvärt att den sökande har tidigare erfarenhet av arbete på hjärtavdelning. Även vana av övervakningsutrustning, tolkning av rytmer och ischemi, samt kunskap i A-HLR är meriterande.

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pkjutbhhuesw eeydltln Neånntyyklsrfsvp
Tidsperiod
48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kipfhkudh Lditew jbxi bb hgibb Omwyotkkole
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka