Agila söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna psykiatriavdelning behöver stärka upp sitt team med fler sjuksköterskor.

Avdelningen tar emot patienter i behov av specialistvård inom psykiatri och med ätstörningsproblematik. Arbetsteamet består av läkare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterska, skötare och kurator som tillsammans stöttar och vårdar.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatriavdelning såsom omvårdnadsarbete och läkemedelshantering.

Sökande bör ha tidigare erfarenhet av psykiatri alternativt specialistutbildning inom psykiatri.

Välkommen att skicka din ansökan till oss idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykiatrisjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Helsingborg en spännande plats för sjuksköterskearbete

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nbimugtnbklg dhfwkvwp Xgi ee Jqsiwmmfc
Tidsperiod
10-16, 18-36
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jbhbcwsjo Iymdkq usok aa Xxpjmqriuwv
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka