Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Helsingborg

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna avdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Arbetet omfattar sedvanliga uppgifter på kirurgisk vårdavdelning såsom pre-och postoperativ vård, smärtlindring och omvårdnad. Ett utvecklande arbete i högt och lågt tempo tillsammans med kompetenta medarbetare.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vrtqwkjyrnrm pmkrqyis Qivehd Fqyy/Vnpx hg
Tidsperiod
22-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jmcduljmo Fufiak loqm hi dga id QEEEUIQFDKB
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka