Ledigt jobb för sjuksköterska i Helsingborg

Sjuksköterska sökes för spännande arbete på kirurgisk dagvårdsavdelning. Här genomförs främst dagkirurgi och som sjuksköterska kommer du att vårda patienter före och efter operation. Du arbetar självständigt såväl som i team med övriga yrkeskategorier. Vanliga arbetsuppgifter inkluderar pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring och dokumentation. För dig med intresse av kirurgisk vård väntar ett roligt och utvecklande arbete.

Avdelningen söker dig, sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av kirurgi.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kqvtcykkxcsp eostynhe Qbqjpjxnk qsyaævi
Tidsperiod
48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Smytycyem Jirjdt ahrc dg igb ic Ujjoyhfhrgs
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka