Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu fler medarbetare.

Denna akutvårdsavdelning med inriktning öron-näsa-hals söker en sjuksköterska. Avdelningen ta hand om såväl akuta patienter som läggs in för vård som akuta operationer och elektiv kirurgi. Även cancersjuka patienter som ligger inne under utrednings- och behandlingsstadiet vårdas här.

Här väntar ett stimulerande arbete med kompetenta kollegor inom olika yrkesgrupper. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på akutvårdsavdelning.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Helsingborg en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rgnibwstysxe mjkfvpyd, ÅCO Hfjpvædpcmpiavyogd
Tidsperiod
48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Buvwognu Rrasth doef cd hiibb Kjqenlindfb
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka