Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Helsingborg

Hematologiavdelning söker dig, sjuksköterska som vill ha ett varierande och stimulerande arbete. Till avdelningen kommer patienter som har en sjukdom i blodet, benmärgen eller lymfkörtlarna. Här förbereds och vårdas även patienter med planerad transplantation med egna stamceller.

I arbetsuppgifter ingår hantering av centrala infarter, administrering av läkemedel, omvårdnad före och efter operation samt sedvanligt avdelningsarbete.

För att söka uppdraget krävs erfarenhet och kunskap om cytostatika samt cytostatikahantering.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Helsingborg?

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kxxilxlrghph tixogkre Efwbfgthbnlsawfsmxd
Tidsperiod
50-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cdsoseqqt Ytaknb hium eb iag gf Dqvpxbnpurx
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka