Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Helsingborg

Vill du ha ett spännande och omväxlande arbete med kompetenta kollegor?

Detta sjukhus behöver stärka vårdteamet på hjärtavdelningen med ytterligare en sjuksköterska. Avdelningen riktar sig mot hjärtvård, intensivvård och eftervård. Patienterna här är både akuta och icke-akuta hjärtpatienter som behandlas för bl.a. arytmi och hjärtsvikt.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på hjärtavdelning.

Det är önskvärt att den sökande har tidigare erfarenhet av arbete på hjärtavdelning. Även vana av övervakningsutrustning, tolkning av rytmer och ischemi, samt kunskap i A-HLR är meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig?

Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Helsingborg en spännande plats för sjuksköterskejobb

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bebmegcwympv wptdpssr Geåehsyelxbhqmqq
Tidsperiod
4-12
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Acvwslhbd Xuxrgl lyiw ef Ajpxjekgdfa
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka