Sjuksköterska sökes till tjänst i Helsingborg

Vill du ha ett givande arbete där du gör skillnad i dina patienters liv? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna neurologi- och strokeavdelning.

Hit kommer strokepatienter för vård i det akuta skedet och för att börja sitt rehabiliteringsarbete så snabbt som möjligt. Även patienter med andra neurologiska sjukdomar som Guillain-Barré och MS förekommer.

Avdelningen har 21 vårdplatser där 5 är övervakningsplatser och två är dagvårdsplatser. Stora utvecklingsmöjligheter finns.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete på vårdavdelning för sjuksköterskor samt att medverka i patienternas rehabilitering och den akuta vården.

Erfarenhet av trombolys är ett krav. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Psxumsaqbpkh Baxdspju Bmyewkpsp- jek unqrdpohwhrrkyprv
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Måcye Ufqmjytse g, plno i Fgfocberdnq
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka