Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Helsingborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Detta sjukhus söker en sjuksköterska för att stärka upp vårdteamet på en av deras akutvårdsavdelningar. Avdelningen riktar sig mot lungvård och gastro.

Här behandlas i stort sett allt medicinskt såsom sepsis, diabetes, infektioner och gastro. Även patienter som brutit höften vårdas på denna avdelning. På avdelningen finns mycket medicinskteknisk utrustning som CPAP, hjärtövervakning och optiflow. Ett spännande och lärorikt uppdrag med stora möjligheter till kompetensutveckling.

Tidigare erfarenhet av gastro är önskvärt, men inget krav.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Helsingborg en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lepcxvflycrw yvkjusgu Enywcmq fwae/hnbfqc
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xenrvjcta Sjdtmr lrmq da eac ei Tcpfrbyprws
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka