Bemanningstjänst för ortopedi i Helsingborg

Sjuksköterska sökes för att stärka upp vårdteamet på en ortopedisk avdelning. Här vårdas vuxna patienter som ofta är multisjuka och som behöver såväl akut som planerad ortopedisk behandling. Vanliga behandlingar innefattar höftledsfraktur och total höftledsplastik (THA). I arbetsuppgifterna ingår administrering av läkemedel, smärtlindring, dokumentation och sedvanliga omvårdnadsåtgärder i samband med operation.

Rollen kräver tidigare erfarenhet av ortopedisk eller kirurgisk vård, samt erfarenhet av pre- och postoperativ vård.

Att arbeta som ortopedi via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjukskötersketjänst i Helsingborg

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Daegqojuemvd bxeogqys Elayjlmbjfchpjsp
Tidsperiod
13-34
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Prxlhrnf Hiujvm daim id Logpyohuowk
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka