Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Helsingborg

Sjuksköterska sökes för att stärka upp vårdteamet på en ortopedisk avdelning. Här vårdas vuxna patienter som ofta är multisjuka och som behöver såväl akut som planerad ortopedisk behandling. Vanliga behandlingar innefattar höftledsfraktur och total höftledsplastik (THA). I arbetsuppgifterna ingår administrering av läkemedel, smärtlindring, dokumentation och sedvanliga omvårdnadsåtgärder i samband med operation.

Rollen kräver tidigare erfarenhet av ortopedisk eller kirurgisk vård, samt erfarenhet av pre- och postoperativ vård.

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskearbete i Helsingborg?

I Helsingborg finns mycket att se och göra. Här kan du promenera längs den ljuvliga strandpromenaden eller landborgen och uppleva vackra vyer över Helsingborg och sundet. Du kan också besöka Kullaberg som är Sveriges mest besökta naturreservat. Helsingborg är en av Nordens äldsta städer och dess historia sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Den viktiga plats där Öresund är som smalast har gett staden en strategisk position. På medeltiden var staden och dess slott ett av Nordens mäktigaste fästen och därmed inblandat i mycket av den tidens maktspel. I Helsingborg är kallbadstraditionen stark och de centrala kallbadhusen Kallis och Pålsjöbaden är nästan ett måste att besöka när du väl är här.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Helsingborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Evtwdkcaaeod ouphulrf Dxlxtqrisxajicsr
Tidsperiod
47-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jhgxnqcb Wuvmge nruq ie Asljwpfnddw
Region/kommun
Skåne/Helsingborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka