Vi söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Hofors

Är du ute efter en spännande och meningsfull tjänst? Hos oss får du möjligheten att arbeta inom primärvården och bli en värdefull del av ett kompetent och engagerat team som strävar efter att erbjuda den allra bästa vården till våra patienter.

I det dagliga arbetet kommer du att ta dig an en bredd av arbetsuppgifter, inklusive traditionellt mottagningsarbete, såsom att ge råd över telefon, utföra såromläggningar, samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd.

För att lyckas och trivas i detta uppdrag är det avgörande att du är självgående och känner dig bekväm i din yrkesroll.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som distriktssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Hofors?

Den lilla kommunen Hofors utanför Gävle består av två tätorter, Hofors och Torsåker. Brukskommunen som är uppbyggt kring stålindustrin på 1600-talet har fostrat bland andra Lars Gunnar "Lasse" Åberg mer känd som Stig Helmer. Spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor, besök landets enda pelargonmuseum eller flytta dig tillbaka i järnets historia genom ett besök i Storbergets gruvor och ”Stollgången”. Några kilometer utanför Hofors ligger en mindre skidanläggning som drivs i friluftsfrämjandets regi. För att underlätta ditt besök i Hofors så kan du ladda ner deras app till telefonen och på så sätt hålla dig uppdaterad kring allting som händer.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Hofors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jctpts Aåknwmcbcdmp
Tidsperiod
1 (2024)-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ipenljdiisnn eg Qkm ed dcg ch AEMWPC
Region/kommun
Gävleborg/Hofors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka