Vi söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Hofors

Är du ute efter en spännande och meningsfull tjänst? Hos oss får du möjligheten att arbeta inom primärvården och bli en värdefull del av ett kompetent och engagerat team som strävar efter att erbjuda den allra bästa vården till våra patienter.

I det dagliga arbetet kommer du att ta dig an en bredd av arbetsuppgifter, inklusive traditionellt mottagningsarbete, såsom att ge råd över telefon, utföra såromläggningar, samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd.

För att lyckas och trivas i detta uppdrag är det avgörande att du är självgående och känner dig bekväm i din yrkesroll.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som distriktssjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Hofors en spännande plats för sjuksköterskejobb

Den lilla kommunen Hofors utanför Gävle består av två tätorter, Hofors och Torsåker. Brukskommunen som är uppbyggt kring stålindustrin på 1600-talet har fostrat bland andra Lars Gunnar "Lasse" Åberg mer känd som Stig Helmer. Spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor, besök landets enda pelargonmuseum eller flytta dig tillbaka i järnets historia genom ett besök i Storbergets gruvor och ”Stollgången”. Några kilometer utanför Hofors ligger en mindre skidanläggning som drivs i friluftsfrämjandets regi. För att underlätta ditt besök i Hofors så kan du ladda ner deras app till telefonen och på så sätt hålla dig uppdaterad kring allting som händer.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Hofors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xymcae Awy WU
Tidsperiod
22-24, 28-31
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Khcdoffwkqqj ig Lqm aa ffebc Gumiug
Region/kommun
Gävleborg/Hofors
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka