Vi söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Hofors

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som distriktssjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, distriktssjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Hofors en spännande plats för sjuksköterskejobb

Den lilla kommunen Hofors utanför Gävle består av två tätorter, Hofors och Torsåker. Brukskommunen som är uppbyggt kring stålindustrin på 1600-talet har fostrat bland andra Lars Gunnar "Lasse" Åberg mer känd som Stig Helmer. Spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor, besök landets enda pelargonmuseum eller flytta dig tillbaka i järnets historia genom ett besök i Storbergets gruvor och ”Stollgången”. Några kilometer utanför Hofors ligger en mindre skidanläggning som drivs i friluftsfrämjandets regi. För att underlätta ditt besök i Hofors så kan du ladda ner deras app till telefonen och på så sätt hålla dig uppdaterad kring allting som händer.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Hofors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jlwveo Vmj TQ
Tidsperiod
30-32, 36-45
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ntwxhkogifml fb Wlf ba behai Ywsywc
Region/kommun
Gävleborg/Hofors
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka